Werkgevers

Erken het Vakmanschap van je medewerkers

Op deze pagina vind je alle informatie die voor jou als werkgever of zzp’er relevant is. Hieronder kun je een of meerdere medewerkers aanmelden voor Vakmanschap of het praktijkexamen.

Regeling

Vakbekwaamheid voor het adviseren, ontwerpen, plaatsen/monteren, inregelen, onderhouden en inspecteren van de warmtepomp is essentieel voor het volgens de norm goed en veilig presteren van de installatie. Daarom hebben branchepartijen een erkenningsregeling opgesteld die voldoet aan de geldende normen en eisen.

Veelgestelde vragen

Waarom sta ik niet in het Centraal Register Techniek?

Wanneer je de bedrijfskwalificatie succesvol hebt doorlopen wordt dit geregistreerd in het register van het Centraal Register Techniek.

Wat moet mijn werknemer doen wanneer hij/zij het verkeerde profiel heeft gekozen?

Is de inlogcode in de mail ontvangen en hier nog niet mee ingelogd? Laat de werknemer dan contact opnemen met de helpdesk van Vakmanschap Techniek. De helpdesk is bereikbaar via 026 351 31 33 of mail naar helpdesk@vakmanschaptechniek.nl.

Is de theorietoets al gemaakt met het verkeerd gekozen profiel? Dan zullen de medewerkers zich opnieuw moeten aanmelden voor de theorietoets (kosten €85,- exclusief btw).

Informatie over het bewijs